PSV treft Lens na zesklapper: pak 100x je inleg bij zege in Eindhoven!

PSV treft Lens na zesklapper: pak 100x je inleg bij zege in Eindhoven!

8 november om 20:00
Laatste update: 8 november om 20:00

ADVERTORIAL - PSV boekte zaterdag de elfde achtereenvolgende zege in de Eredivisie en moet woensdag opstaan in de Champions League. De Eindhovenaren ontvangen RC Lens en moeten een zege boeken om Europese overwintering in eigen hand te houden. Pak bij bookmaker JACKS.NL maar liefst 100x je inleg wanneer de ploeg van Peter Bosz in eigen huis zegeviert! 

Hoe werkt de actie van JACKS.NL?

Ga naar de website van JACKS.NL via een van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan. Zorg ervoor dat je het account verifieert en doe daarna een storting bij de bookmaker. Bij een storting van €20 of meer ontvang je de x50 boost, bij een storting van €100 of meer pak je de x100 boost.

Na het ontvangen van de boost ga je naar de wedstrijd PSV - Lens en zet je in op 'Reguliere speeltijd: PSV'. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders wordt de boost niet zichtbaar. Vink vervolgens de boost aan en deze verschijnt in je betslip, rechtsonderin je scherm. 

De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar oud en kent een maximale inleg van €1. Weet PSV de eerste zege in de Champions League-campagne te pakken na de indrukwekkende dominantie in de Eredivisie? Dan pak je tot 100 euro! Verliest PSV of wordt er gelijkgespeeld tegen de nummer tien van Frankrijk? Dan verlies je maximaal €1. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust