Arne Slot hoopvol over Gernot Trauner voor CL-wedstrijd Feyenoord tegen Lazio

Slot hoopvol: 'Kunnen hem misschien gebruiken als wedstrijd daarom vraagt'

7 november om 10:43

Arne Slot heeft goede hoop op de inzetbaarheid van Gernot Trauner in het Champions League-duel met SS Lazio van dinsdag. De Feyenoord-trainer noemt het 'een reële gedachte' dat de verdediger goed door de training komt en beschikbaar is om te spelen. 

,,Hij heeft gisteren voor het eerst een stukje meegetraind. Dan is het sowieso goed voor hem om te blijven trainen. Dus ook daarom nemen we hem mee", laat Slot weten bij VTBL. "Dat hij goed door de training komt, acht ik best reëel, maar dat wil niet zeggen dat hij ook kan starten", aldus Slot. Maar dat hij goed door de training komt, dat is een reële gedachte", benadrukt de coach van Feyenoord. 

Slot is wel blij dat Trauner met de ploeg afgereisd is naar Italië. "Ja, want je wilt altijd al je spelers tot je beschikking hebben en het liefst ook dat ze vanaf het begin kunnen beginnen. Minteh is dat helaas nog niet, maar Trauner is in ieder geval weer mee. Als die goed door de training komt, kunnen we hem gebruiken als de wedstrijd daarom vraagt."

Lazio - Feyenoord begint dinsdag om 21.00 uur. Feyenoord staat na drie duels met zes punten eerste in Groep E van de Champions League. Atlético Madrid volgt met vijf punten, Lazio met vier. Celtic staat na drie duels op één punt.