Jadon Sancho is volgens Engelse tabloids uit Whatsappgroep United gegooid

'Sancho uit Whatsapp-groep Manchester United gegooid'

7 november om 11:31
Laatste update: 7 november om 11:43

Een bizar gerucht uit Engeland: volgens verschillende Engelse tabloids is Jadon Sancho uit de Whatsapp-groep van de selectie van Manchester United gegooid. 

De soap tussen Jadon Sancho en Manchester United en Erik ten Hag kent een nieuwe aflevering. Volgens onder meer The Sun en The Mirror is de 23-jarige aanvaller uit de Whatsapp-groep van de selectie van Manchester United geknikkerd. Die groep zou volgens de Engelse tabloids gebruikt worden door Ten Hag en zijn staff om de spelers van United belangrijke (wedstrijd)informatie door te spelen. Het is niet bekend wie er achter de verwijdering van Sancho zou zitten.

De ruzie tussen Sancho en Ten Hag ontstond in september, toen Ten Hag door liet schemeren dat Sancho niet zijn best zou doen in de trainingen. Sancho sloeg op sociale media terug naar zijn trainer. Sindsdien is Sancho niet meer welkom bij het eerste team en moet hij trainen met spelers uit de jeugdopleiding van United. Volgens Ten Hag is Sancho weer welkom zodra hij zijn excuses aanbiedt. Vooralsnog heeft Sancho dat niet gedaan, een winters vertrek lijkt daarmee voor de hand te liggen.