Stengs kan twijfels voorgoed laten verdwijnen met kiezelhard schot in Rome

Stengs in rijtje met Modric: Nederlander kan twijfels doen verdwijnen in Rome

7 november om 19:00
Laatste update: 7 november om 18:53

ADVERTORIAL - Calvin Stengs heeft na een wisselvallend begin bij Feyenoord de laatste weken een uitstekende indruk achtergelaten. De speler, die op 10 en op de vleugel terecht kan, overlegt waanzinnige statistieken in de Champions League. Bookmaker Unibet pakt uit met de Uitblinker: een verhoogde odd voor een schot op doel van Stengs! 

Stengs wist in het vorige duel met Lazio maar liefst zeven kansen te creëren, iets wat een Nederlander sinds 2018 niet meer was gelukt. Deze dinsdag is Lazio opnieuw de tegenstander, maar nu in Rome. Bij Unibet staat de Uitblinker klaar: voor een schot op doel van Stengs pak je maar liefst 2.50 keer je inleg! Normaliter ligt deze odd rond de 2.00!

De Uitblinker is beschikbaar voor alle spelers vanaf 18 aar oud en bedraagt een maximale inleg van maar liefst €15! Met een schot op doel van Stengs kan je dus maximaal €37.50 pakken!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust