Klaassen doet belofte over Ajax-terugkeer

Ajacied die afgelopen zomer vertrok doet belofte: 'Ik keer hoe dan ook weer terug'

7 november om 17:16

Davy Klaassen zal hoe dan ook in een rol terugkeren bij Ajax. Dat vertelt de oud-speler in zijn documentaire 'Davy Klaassen: Ajacied in Milaan' van ESPN. Klaassen vertrok afgelopen zomer uit Amsterdam, maar denkt nog regelmatig terug aan de mooie tijden bij de club.

Het gevoel bij Klaassen blijft wel altijd positief als hij terugdenkt aan Ajax. "Het laatste jaar was natuurlijk minder. Het was gewoon geen fijn jaar uiteindelijk. In die drie jaar samen zijn we toch twee keer kampioen geworden en hebben we nog de beker gewonnen. Zeker wel een hele mooie tijd gehad. Niet alleen maar positief, maar dat gevoel overheerst wel."

Klaassen belooft wel dat hij ooit terug zal keren. "Ajax blijft wel je club en ik weet dat ik ook altijd weer terug zal komen. In welke rol dan ook." Eerder legde hij in de Cor Potcast al uit waarom hij uiteindelijk toch vertrok uit Amsterdam. "Op dat moment ging Ajax een andere weg op en dus was mijn gevoel dat ik ook een andere weg op moest gaan. Als speler loop je niet weg voor moeilijke momenten, dat is het echt niet. Dat gevoel had ik alleen niet meer toen, dat ik daar iets aan kon helpen."