Vermoedelijke opstelling PSV - Lens

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz hakt knoop door en kiest effectieve nummer 10

8 november 2023 om 08:17
Laatste update: 8 november 2023 om 08:54

Peter Bosz lijkt niet te gaan veranderen in zijn opstelling voor het duel met RC Lens in de Champions League. In een persconferentie gaf de coach van de Eindhovenaren al aan, dat hij niet veel aanpassingen verwacht van de de Fransen en dus doet hij dat zelf ook niet.

Het Algemeen Dagblad verwacht dat Bosz met dezelfde elf spelers aan de aftrap verschijnt als in het duel met Heracles Almelo. Guus Til begint dus als aanvallende middenvelder en André Ramalho als centrumverdediger naast Olivier Boscagli. Malik Tillman, Ismael Saibari en Patrick van Aanholt beginnen daardoor als wissel. Eerstgenoemde begon nog wel in de wedstrijd tegen Lens in Frankrijk twee weken geleden.

Voor PSV is de wedstrijd in het Philips Stadion tegen Lens erop of eronder. Bij een verlies van de Eindhovenaren loopt Lens uit naar acht punten uit vier duels en zijn de Fransen voor PSV bijna niet meer in te halen. Dan ligt het eraan wat Arsenal tegen Sevilla doet. Als de Londenaren winnen van de Spanjaarden, dan is overwintering in de Champions League praktisch onmogelijk voor PSV.

Vermoedelijke opstellingen:

PSV: Benitez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Til, Veerman; Lozano, De Jong, Bakayoko.
Lens: Samba; Haidara, Medina, Danso, Gradit, Frankowski; Diouf, Mendy; Fulgini, Wahi, Sotoga.