Gullit over Manchester United

Gullit kan lach niet inhouden bij zien van United: 'Niemand is meer bang voor ze'

9 november om 09:11
Laatste update: 9 november om 10:51

Ruud Gullit kijkt met lede ogen naar de teloorgang van Manchester United onder Erik ten Hag. Bij het Engelse beIN Sports vertelt de analist dat er weinig meer over is van de grote club die ooit prijzen won en dat inmiddels bijna elke tegenstander wel een kans maakt tegen United.

"Niemand is meer bang voor Manchester United", vertelt Gullit na afloop van het verloren duel met FC Kopenhagen. "Iedereen wil nu tegen ze spelen, omdat elke ploeg denkt een kans te maken tegen dit United. Daar moet je wel echt voor oppassen. Bij elk probleem pakken ze een pleister om het bloeden tegen te houden, maar nog geen seconde later begint het bloeden weer ergens anders."

Gullit ziet complete chaos in Manchester, maar denkt dat je ondanks die ravage altijd wel van FC Kopenhagen moet kunnen winnen. "Vandaag ook. Je begint heel erg goed, maar uit het niets is er dan weer iets raars aan de hand. Dan heb je de controle ineens niet meer. Dan nog vind ik dat je het beter had moeten doen, ook met tien man op het veld. Dat is één ding wat zeker is. Het is één grote chaos nu, dat zie je aan alle kanten."