Berbatov keihard voor Antony

Antony krijgt wind van voren: 'Denk nou niet dat je Ronaldinho of Zidane bent joh'

9 november om 11:28

Dimitar Berbatov denkt dat Antony een voorkeurspositie heeft onder Manchester United-trainer Erik ten Hag. De oud-spits van de Engelse club ziet dat de Braziliaan niet presteert en telkens maar wordt opgesteld. Dat Antony niet presteert ligt volgens Berbatov vooral aan de attitude van de aanvaller.

"Iedereen weet dat Ten Hag van Antony houdt. Ook omdat ze samen hebben gewerkt bij Ajax", vertelt Berbatov in gesprek met Mundo Deportivo. "Het is duidelijk dat hij een zwak heeft voor Antony en dat hij hem altijd wil laten spelen. Antony doet alleen echt domme dingen. Je bent zo snel man, doe er eens iets mee. Als je je zelfvertrouwen terug hebt en meer laat zien op het veld, dan kan je pas opscheppen."

Volgens Berbatov heeft Antony het veel te hoog in zijn bol en belemmert dat zijn goede spel. "Hij moet alles zo veel makkelijker maken in het veld. Het moment dat jij gaat denken dat je Ronaldinho of Zinedine Zidane, dan ga je het nog tien keer moeilijker krijgen. Zo simpel is het. Blijf gedisciplineerd en vol in de focus. Zo moeilijk is het niet, dan gaat het vanzelf beter lopen."