'Nieuws uit Eindhoven: PSV beloont Bakayoko met 'sterk verbeterd' contract'

'Nieuws uit Eindhoven: PSV beloont Bakayoko met 'sterk verbeterd' contract'

9 november om 13:44

PSV en Johan Bakayoko hebben een akkoord bereikt over een nieuwe verbintenis, meldt het Eindhovens Dagblad. Het contract van de Belgische aanvaller wordt niet verlengd, maar wel sterk verbeterd.

Beide partijen zien veel potentieel om door te groeien, klinkt het. Bakayoko ligt nog tot medio 2026 vast in het Philips Stadion en dat zal zo blijven. Omdat de twintigjarige buitenspeler vrijwel alles speelt, hebben de betrokken partijen elkaar gevonden in een contract met 'sterk verbeterde arbeidsvoorwaarden'. 

Naar verluidt is het de bedoeling dat Bakayoko pas na dit seizoen wordt verkocht, al moet er dan een gigantisch bod tegenover staan. Afgelopen zomer wilde Brentford de Belg voor veertig miljoen euro overnemen, maar een transfer kwam niet van de grond.

Babadi
Wat betreft Isaac Babadi, die aan het eind van dit seizoen uit zijn contract loopt, zit er minder schot in de zaak. Wel heeft PSV de afgelopen periode met de achttienjarige middenvelder om tafel gezeten. Naar verluidt wil Babadi graag in Eindhoven blijven. Vermoedelijk wordt er na de interlandperiode verder gesproken over een nieuwe verbintenis.