Perez spreekt Stengs zonder scrupules tegen

Perez hekelt 'heel kinderlijke' Stengs: 'Feyenoord mist wat PSV dan wel heeft'

9 november om 18:11

Kenneth Perez was 'best wel' onder de indruk van Feyenoord in het Champions League-duel met SS Lazio, maar Calvin Stengs kon hem niet bekoren. De creatieveling viel door de mand, meent de ESPN-analist.

"Ik was best wel onder de indruk van Feyenoord. Ze doen dingen waarvan ik denk: oh, dat heb ik niet eerder gezien", aldus Perez bij Studio Europa, twee dagen na de Rotterdamse nederlaag in Rome (1-0). "Het probleem was dat ze veel te weinig kansen creëerden uit het vrij goede veldspel."

De oorzaak, aldus Perez: een aantal spelers dat 'totaal niet in vorm is'. "En die een paar weken geleden nog wél in bloedvorm waren. Stengs vond ik echt heel matig. Zelf was hij best wel tevreden over zijn wedstrijd, maar ik vond hem heel matig, weer heel kinderlijk. Veel balverlies, ging op allerlei posities spelen..."

De Deen vervolgt: "Gimenez en Paixão hebben net niet de vorm, Jahanbakhsh viel in en (lachend, red.) had het ook niet. De individuele kwaliteit, die PSV wel heeft, mist Feyenoord als het niet lukt om als team tot heel grote kansen te komen."