Zerrouki en Salah-Eddine niet eens over degradatie Ajax

Zerrouki durft degradatie Ajax niet uit te sluiten: 'Schalke zei ook eerst nooit'

10 november om 09:57
Laatste update: 10 november om 10:53

Anass Salah-Eddine heeft vol vertrouwen in een ommekeer van Ajax. De verdediger van de Amsterdammers weet wat het team er voor doet en vertelt dat degradatie er nooit in gaat zitten. Vriend en tafelgenoot Ramiz Zerrouki durft dat te betwijfelen.

"Als spelers weten wij dat er kwaliteit is", vertelt Salah-Eddine bij Kick 't Met van Ziggo Sport. "We weten hoe we als team en als jongens zijn. Natuurlijk is dit een moeilijke periode, maar we proberen gewoon keihard te trainen. We moeten ons focussen op het juiste, want er gaat een moment komen dat het weer naar boven gaat. Het is wel heel moeilijk hoor. Degradatie gaat nooit gebeuren."

Zerrouki, die ook aan tafel zit, durft de degradatie nog niet uit te sluiten. "Zeg nooit nooit hè. Bij Schalke 04 zeiden ze ook dat het nooit ging gebeuren. Olympique Lyon staat nu ook laatste. Je ziet vaak dat als je in die posities komt, dat het heel lastig is om weer terug te komen. Je bent afhankelijk van veel factoren. Het vertrouwen is natuurlijk minder. Je hebt een overwinning nodig en hoe langer dat duurt, hoe moeilijker het wordt."