Zirkzee praat Italiaanse media bij over toekomst

Zirkzee brengt Italiaanse media in vervoering en deelt update over zijn toekomst

10 november 2023 om 11:54

Joshua Zirkzee maakt bij Bologna eindelijk echt indruk en daarom komt Bayern München weer om de hoek kijken. De Duitsers hebben een terugkoopclausule in het contract van Zirkzee, maar de spits is in gesprek met La Gazzetta dello Sport heel duidelijk. Hij wil bij Bologna blijven.

Zirkzee is bij Bologna een heel ander type spits geworden. De Nederlander blinkt niet direct uit in doelpunten, maar komt juist vaak in de bal en is belangrijker in de voorbereidende fase. De Italiaanse media zijn al weken lovend over de spits, die nog geen enkele competitiewedstrijd miste in de Serie A. Zirkzee ligt nog tot 2026 vast bij Bologna, maar een terugkoop van Bayern ligt dus op de loer.

Wat betreft Bayern wil Zirkzee ook nog niet te veel nadenken. Hij is op dit moment vol met zijn hoofd bij Bologna en dat wil hij blijven ook. "Als je mij vraagt naar wat mijn voorkeur heeft als ik moet kiezen tussen presteren met Bologna of binnenkort voor een grote club spelen, dan vertel ik dat het de juiste keuze is om te presteren met Bologna." Zirkzee werd afgelopen zomer ook genoemd bij Ajax, maar zijn komst werd uiteindelijk afgewezen door het bestuur.