Hilgers over de revalidatie van Pröpper

Hilgers met stomheid geslagen door revalidatie teamgenoot: 'Soort wonderenkel'

10 november om 16:22

Het lijkt erop dat Robin Pröpper fit genoeg is om voor FC Twente te starten tegen NEC. Dat vertelt zijn compagnon in het centrum, Mees Hilgers bij ESPN. De aanvoerder van de Tukkers ging flink door zijn enkel in het duel met FC Utrecht, maar op wonderbaarlijke wijze was hij pijlsnel weer fit.

Als Pröpper de laatste trainingen goed doorstaat dan kan hij starten tegen NEC. Hilgers is daar nog altijd verbaasd over, hoe snel de aanvoerder terug kan keren van een blessure. "Hij is een speciale jongen. Die kan soms door zijn enkel klappen en er dan een aantal dagen later weer staan. Daar zijn we heel blij mee als hij tegen NEC kan spelen. Hij heeft een soort wonderenkel."

Hilgers kijkt dan ook met verbazing naar de manier waarop zijn ploeggenoot terugkomt na een blessure. "Soort transformer lijkt het wel ja. Weet niet hoe je het kan noemen. Je zag hem net gewoon goed lopen. Hij heeft echt iets speciaals, iets van speciaal bloed ofzo. Ik ben er in ieder geval heel blij mee", lacht Hilgers over de pijlsnelle revalidaties van zijn aanvoerder.