Hilgers verkoos FC Twente boven Feyenoord

FC Twente verkozen boven Feyenoord: 'Er waren wat vraagtekens'

10 november 2023 om 15:22
Laatste update: 10 november 2023 om 18:01

Mees Hilgers heeft in de zomer een langer verblijf bij FC Twente verkozen boven aan transfer naar Feyenoord. Dat bevestigt de 22-jarige verdediger aan ESPN. Er was meer belangstelling, maar hij heeft geen moment spijt gehad van zijn beslissing.

"Er waren wat vraagtekens of ik zou blijven, ook bij mezelf. Of Feyenoord daar voor zorgde? Ja, onder andere", erkent Hilgers. Inmiddels is hij een aantal maanden verder en kan hij tevreden terugkijken. "We zijn alleen maar beter geworden, dus ik ben blij ik bij Twente speel."

De samenwerking met de nieuwe staf onder leiding van trainer Joseph Oosting bevalt Hilgers uitstekend. "Ik wil het uiterste uit dit seizoen halen. Dat is het beste voor mijn ontwikkeling. Met de extra trainingen die we hebben zijn we ermee bezig."

Hilgers vormt bij Twente een centraal duo met aanvoerder Robin Pröpper. In juli van dit jaar zette hij zijn krabbel onder een nieuw contract tot medio 2026. De verdediger werd ook gevolgd door Ajax en PSV en meerdere clubs uit het buitenland.