Feyenoord moet mogelijk eerder afscheid nemen van huurling: 'Doet het erg goed'

Feyenoord moet mogelijk eerder afscheid nemen van huurling: 'Doet het erg goed'

10-11-2023 16:52 Laatste update: 18:01
18

Het is nog geen uitgemaakte zaak dat Yankuba Minteh het seizoen af zal maken in het shirt van Feyenoord. De aanvaller die wordt gehuurd van Newcastle United maakt veel indruk op manager Eddie Howe en de coach heeft niet uitgesloten dat hij eerder zijn debuut voor Newcastle kan maken.

"De spelers die zijn uitgeleend houden we in de gaten, om te kijken of ze ons potentieel kunnen versterken", vertelt Howe op zijn laatste persconferentie na een vraag over Minteh. "Als het ook goed is voor de carrière van een speler, dan zullen we zeker kijken wat we in januari kunnen doen." Minteh is in principe door Feyenoord gehuurd tot het einde van dit seizoen. 

Wedden

Meer odds

Minteh kampt op dit moment met een blessure, maar de eerste duels in het shirt van Feyenoord waren veelbelovend volgens Howe. "Minteh is teruggekeerd voor een blessurecheck, omdat we moeten weten hoe het met hem gaat. Hij heeft zeker talent, ook al is de Premier League een heel andere competitie dan welke competitie in Europa dan ook. Hij heeft het profiel dat we nodig hebben."

Minteh maakte afgelopen zomer op negentienjarige leeftijd de overstap van Odense BK uit Denemarken naar Newcastle United. Zijn debuut in de Premier League maakte hij echter nog niet, want hij werd op dezelfde dag van zijn transfer alweer verhuurd aan Feyenoord.