Ajax bezig met contractaanbieding Jorrel Hato

Ajax-toptalent wacht op contractvoorstel: 'Daar staat hij wel voor open'

10 november 2023 om 21:28
Laatste update: 10 november 2023 om 21:35

Jorrel Hato en zijn zaakwaarnemer wachten een aanbieding van Ajax af voor het openbreken van zijn contract. Dat meldt Mike Verweij in de podcast Kick-off van De Telegraaf. De Amsterdammers hopen de talentvolle linkspoot langer aan zich te binden, en een akkoord ligt binnen handbereik. 

Bij Kick-off wordt de conclusie getrokken dat de verlenging van Hato bij Ajax nog altijd niet in kannen en kruiken is, terwijl er al wel geruime tijd over wordt gesproken. Hato zelf lijkt in ieder geval welwillend te staan tegenover een langer verblijf in Amsterdam. "Daar staat hij wel voor open, en Ajax gaat hem een hele goede aanbieding doen", vertelt Verweij. "Zijn zaakwaarnemer Humphrey Nijman, en Hato, zijn in afwachting van die aanbieding. Dan gaat dat rondkomen."

Wedden

Meer odds
  • logo

    Ajax

  • logo

    sc Heerenveen

De verwachting is dat Hato, die sinds vrijdag officieel deel uitmaakt van de Oranje-selectie, er behoorlijk op vooruit zal gaan, mocht hij daadwerkelijk zijn handtekening zetten onder het nieuwe contract. "Hij is een dusdanig talent dat je daar veel geld voor over hebt", meent Verweij. De nog altijd maar zeventienjarige geboren Rotterdammer verlengde in maart van vorig jaar zijn contract en staat tot medio 2025 onder contract in de Johan Cruijff ArenA.