Aad de Mos over luxeprobleem bij PSV

De Mos ziet luxeprobleem bij PSV: 'Lang moet op de bank beginnen als hij terug is'

13 november 2023 om 20:56
Laatste update: 13 november 2023 om 21:35

Aad de Mos vindt dat Noa Lang plaats moet nemen op de bank als hij terugkeert in de PSV-selectie. De vleugelaanvaller is al een tijdje geblesseerd, waardoor concurrent Hirving Lozano zijn positie heeft overgenomen. 

PSV draait geweldig in de Eredivisie. De Eindhovenaren waren zondag nog met 4-0 te sterk voor PEC Zwolle. De score werd geopend door Lozano, die fraai binnenwerkte na een assist van Guus Til. De Mos denkt dan ook niet dat Lang meteen weer een basisplek krijgt onder trainer Peter Bosz. "Hij moet op de bank beginnen als hij terug is. Net als Lozano zal hij zijn minuten gaan krijgen. Dat is heel normaal", vertelt de oud-trainer in gesprek met het Eindhovens Dagblad

De Mos is vooral te spreken over het middenveld van PSV, dat met Joey Veerman en Jerdy Schouten twee Oranje-internationals levert. "Het is genieten. Ik denk dat Til heeft aangetoond dat hij een basisplek hoort te krijgen. Hij is wat mij betreft de ontbrekende schakel op dit middenveld. Hij verdient de voorkeur, zeker met de topwedstrijden die eraan zitten te komen. Ik heb heel veel vertrouwen in hem en dit elftal. Ik kijk er heel graag naar", vertelt een lyrische De Mos.