Lindhout fluit Eredivisie-topper: ook Feyenoord en Ajax kennen scheidsrechters

Lindhout fluit Eredivisie-topper: ook Feyenoord en Ajax kennen scheidsrechters

23-11-2023 08:51
28

De Eredivisie-kraker van komende zaterdag tussen FC Twente en PSV staat onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout. De Eindhovenaren kunnen tegen de Tukkers de dertiende zege op een rij boeken. 

Lindhout fluit zaterdag om 18.45 uur af voor het duel tussen de koploper en de nummer drie, die negen punter minder heeft dan de formatie van trainer Peter Bosz. Lindhout krijgt vanaf de zijlijn ondersteuning van Patrick Inia en Stefan de Groot. De vierde official in de Grolsch Veste is Sander der Eijk. 

Wedden

Meer odds

Eerder op de dag, om 16.30 uur, speelt PSV-concurrent Feyenoord de uitwedstrijd tegen stadgenoot Excelsior. De scheidsrechter bij die wedstrijd is Serdar Gözübüyük. Hij floot eerder dit seizoen nog De Klassieker, die uiteindelijk na een tweede poging met 0-4 werd gewonnen door de Rotterdammers. 

Om 21.00 uur sluit Ajax de voetbalzaterdag met een thuiswedstrijd tegen hekkensluiter Vitesse. Dennis Higler is door de KNVB aangewezen om dat duel in goede banen te leiden. Hij was dit seizoen twee keer eerder eindverantwoordelijke bij een wedstrijd van Ajax. Op 19 augustus tegen Excelsior (2-2) en op 22 oktober in De Galgenwaard bij FC Utrecht - Ajax (4-3).