Perez ziet grote toekomst voor Ajacied: 'Houdt zich staande in rampzalig elftal'

Perez ziet grote toekomst voor Ajacied: 'Houdt zich staande in rampzalig elftal'

23-11-2023 09:08 Laatste update: 11:30
38

Kenneth Perez ziet in Jorrel Hato een hele belangrijke pion voor de toekomst, zowel bij Oranje als bij Ajax. Bij Voetbalpraat van ESPN vertelt de oud-voetballer dat hij het razend knap vindt, dat de zeventienjarige verdediger zich zo staande weet te houden.

"Het zou niet heel gek zijn om hem wat meer te zien als hij zich zo blijft ontwikkelen bij Ajax", vertelt Perez over het debuut van Hato bij Oranje. "Hij weet zich als zeventienjarige staande te houden in een ramp van een elftal bij Ajax." Hato is tot nu toe één van de best beoordeelde spelers bij de Amsterdammers. De verdediger kwam bij de selectie, vanwege de vele blessures in het hart van de verdediging.

Wedden

Meer odds

Perez denkt dat het goed is om Hato vaker bij bijvoorbeeld Oranje te halen, aangezien de analist veel potentie ziet in de talentvolle verdediger. "Hij kan natuurlijk op verschillende posities uit de voeten in de defensie. Het is wel belangrijk voor de toekomst van een land dat je jonge spelers de kans geeft, want die anderen hebben ook niet het eeuwige leven." Hato is sinds dit seizoen vaste basisspeler bij de Amsterdammers.

Wil jij richting het EK kans maken op het officiële shirt van Oranje? Volg VoetbalPrimeur op WhatsApp Kanalen via deze link en volg de instructies!