Feyenoord heeft geen tijd om te rouwen: 'Ik heb vooral zin in zondag tegen PSV'

Feyenoord heeft geen tijd om te rouwen: 'Ik heb vooral zin in zondag tegen PSV'

29-11-2023 00:05 Laatste update: 07:34
80

Feyenoord heeft geen tijd om te rouwen om de Champions League-uitschakeling, want zondag wacht de Eredivisie-topper tegen PSV. Quilindschy Hartman heeft er naar eigen zeggen zin in.

De nekslag in de Champions League, toegediend door Atlético Madrid, voelt niet als een tik voor Hartman. "Nee, ik heb vooral zin in zondag", zegt de linksback voor de camera van Ziggo Sport. "De Eredivisie is een heel andere competitie dan de Champions League. Zondag hebben we de supporters weer keihard nodig. Dan moeten we PSV verslaan."

Wedden

Meer odds

"Atlético Madrid was vandaag te goed voor ons, ze hebben verdiend gewonnen", geeft Hartman grif toe. "Ze waren een stuk beter dan de vorige keer (3-2 in Madrid, red.). Ik had wel verwacht dat we iets meer de overhand zouden hebben dan uiteindelijk bleek. Ze hebben echt heel goede spelers. Je weet: als je er drie tegen krijgt tegen Atletico, kun je nooit winnen."

Na de winter vervolgt Feyenoord de Europese campagne in de tussenronde van de Europa League. "Ik denk dat onszelf tekort hebben gedaan", verwijst Hartman naar de nederlaag bij SS Lazio en Atlético. "Er zat meer in, maar we liggen eruit. Na zes wedstrijden krijg je vaak wel een goed beeld."