Vermoedelijke opstellingen PSV en Sevilla

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz laat herstelde spelers vooralsnog links liggen

29 november 2023 om 08:57
Laatste update: 29 november 2023 om 09:36

PSV kan zich woensdag plaatsen voor de knockout-fase van de Champions League in een duel met Sevilla en Bosz lijkt daar weer aan te treden met zijn vaste elf. Het lijkt erop dat er nog geen plaats is voor de herstelde spelers die mee zijn gereisd naar Andalusië.

Mauro Júnior en Armando Obispo zijn weer fit en lijken te kunnen spelen, maar zullen dit naar verwachting nog niet vanaf de aftrap doen. Bosz lijkt vast te houden aan een defensie met Sergiño Dest, André Ramalho, Olivier Boscagli en Jordan Teze. Op het middenveld zullen Jerdy Schouten en Joey Veerman het vaste hart vormen en is ook Guus Til geen verrassing meer.

In de aanval is er dus nog geen plek voor Noa Lang. De Nederlander heeft een terugval gehad in zijn blessure en lijkt de duels met Sevilla en Feyenoord te moeten missen. Lang reisde wel mee af naar Sevilla. De aanval is daardoor waarschijnlijk in te vullen. Hirving Lozano en Johan Bakayoko op de flanken met Luuk de Jong in goede vorm als de centrumspits.

Bij Sevilla staan de twee routiniers die afgelopen weekend nog rood kregen waarschijnlijk ook in de verdediging. Sergio Ramos en Jesus Navas konden afgelopen weekend vroegtijdig gaan douchen, maar coach Diego Alonso lijkt toch op ze te bouwen tegen PSV.

Vermoedelijke opstellingen PSV en Sevilla:
PSV: Benítez; Dest, Ramalho, Boscagli, Teze; Schouten, Veerman, Til; Lozano, De Jong, Bakayoko.
Sevilla: Dmitrovic; Navas, Ramos, Badé, Pedrosa; Fernando, Soumaré, Rakitic; Lukébakio, En-Nesyri, Ocampos.