FC Twente verlengt contract Kjolo

FC Twente legt jonge ex-PSV'er langer vast: 'Wij zien en waarderen dat'

1 december 2023 om 11:35
Laatste update: 1 december 2023 om 11:46

Mathias Kjolo heeft een nieuwe verbintenis bij FC Twente getekend. De Noorse middenvelder verlengt zijn contract tot medio 2027 met een optie tot een extra jaar. 

Arnold Bruggink, de technisch directeur van FC Twente, is verheugd met het langer vastleggen van de 22-jarige Noor. "Mathias is een speler die in alles laat zien dat hij er iedere dag aan werkt om een betere voetballer te worden. Hij leeft ervoor. Dit nieuwe contract heeft hij zelf afgedwongen. Mathias ontwikkelt zich sterk en wordt steeds beter. Wij zien en waarderen dat", klinkt het op de clubwebsite van FC Twente. 

Wedden

Meer odds
  • logo

    N.E.C.

  • logo

    FC Twente

FC Twente pikte Kjolo in 2022 op uit de jeugdopleiding van PSV, waar al vijf jaar speelde. "Mijn transfer in 2022 naar FC Twente was het juiste moment om de stap te maken", blikt Kjolo terug. "Ik kijk goed terug op mijn eerste periode bij FC Twente waarin ik in mijn debuutjaar in de Eredivisie meer minuten heb gemaakt dan ik op voorhand had verwacht."

"Het is fantastisch om voor de supporters in De Grolsch Veste te spelen. Ik ben ambitieus en ik kijk er naar uit om mijn eigen ontwikkeling voort te zetten bij deze geweldige club. Het contract maakt mij trots, geeft mij rust en vertrouwen en nog meer motivatie richting de toekomst.”