Slachtoffer Berghuis-charge deelt woede op Instagram: 'Ik ken je niet, maar...'

Slachtoffer Berghuis-charge deelt woede op Instagram: 'Ik ken je niet, maar...'

01-12-2023 18:55 Laatste update: 02-12-2023 16:09
166

Joaquín Correa heeft op Instagram uitgehaald naar Steven Berghuis. De Argentijn van Olympique Marseille raakte geblesseerd door een stevige tackle van Berghuis, die rood kreeg. Correa is echter niet te spreken over de reactie van de Ajax-linkspoot daarop.

Met een stevige charge schopte Berghuis Correa uit de wedstrijd, bij het treffen tussen Marseille en Ajax. De Oranje-international speelde echter wel de bal, waardoor hij het niet eens was met de rode kaart die hij kreeg. Nu richt Correa zich in zijn Instagram Story tot Berghuis. 'Ik ken je niet, maar je had het lef om na de wedstrijd te praten en te zeggen dat er niets aan de hand was, in plaats van je excuses aan te bieden of je zorgen te maken over hoe het met mij ging', schrijft de aanvaller.

Wedden

Meer odds

'Onder collega's hoort respect voor alles te gaan', vervolgt Correa. 'Tot snel.' In een andere Story deelt Correa een foto van zichzelf, met zijn voet in het gips. Na afloop van de wedstrijd haalde Berghuis nog uit naar scheidsrechter Simone Sozza, door de rode kaart. "Het is een Italiaan, misschien was hij fan van Gattuso", verwees hij naar de trainer van Marseille. "Ik zeg misschien... je zou het bijna denken."

Door de tackle en rode prent is Berghuis in ieder geval geschorst voor het treffen met AEK Athene, waarin Ajax een ticket voor de Conference League hoopt te verdienen. Het is nog niet duidelijk hoelang Correa precies uit de roulatie ligt.