Wedden op een goal van Brian Brobbey bij NEC - Ajax

Brobbey ontketend na masterclass in Marseille: verhoogde odd voor goal bij Ajax!

3 december om 11:00
Laatste update: 3 december om 13:38

ADVERTORIAL - Zondag staan de schijnwerpers voornamelijk op de topper in de Eredivisie tussen Feyenoord en PSV, maar ook de wedstrijd tussen NEC en Ajax is er een om naar uit te kijken. Blik vooruit en speel mee bij Unibet! De bookmaker ziet Brian Brobbey als de uitblinker van de week.

Brobbey geeft masterclass in Marseille

Het ging de voorbije weken veel over Brobbey in negatieve zin, maar donderdag gaf hij die tendens een flinke slinger. Hoewel Ajax het Europa League-duel met Olympique Marseille met 4-3 verloor, kan de spits alsnog terugkijken op een goede wedstrijd. Brobbey was weer een sterk aanspeelpunt, had daarnaast ook nog eens diepte en het belangrijkste van allemaal was dat hij twee goede goals produceerde. 

De odd

Unibet zag Brobbey zichzelf ontketenen in Frankrijk en heeft een mooie odd beschikbaar gesteld voor hem. Normaal gesproken bedraagt de hoogte van de odd 2.20 voor één goal van Brobbey, maar zondag wordt deze verhoogd naar 2.80. De weddenschap is beschikbaar voor zowel nieuwe als bestaande spelers van 18 jaar en ouder.

Klik hier om de uitblinker te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust