Topper aanstaande in Eredivisie: voorspel de winnaar van Feyenoord - PSV voor €100

Topduel aanstaande: voorspel de winnaar van Feyenoord - PSV en pak 100x je inleg!

3 december om 09:00
Laatste update: 3 december om 09:25

ADVERTORIAL - Er staat aanstaande zondag een werkelijk topduel gepland in de Eredivisie: nummer twee Feyenoord neemt het in eigen huis op tegen de nog altijd foutloze koploper, PSV. Bij bookmaker JACKS.NL loopt een speciale actie waarmee je maar liefst 100x je inleg kan pakken! Voorspel de winnaar van Feyenoord - PSV en pak tot €100!

Hoe werkt de actie van JACKS.NL?

Ga naar de website van JACKS.NL via een van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan. Zorg er bij de registratie voor dat je ook het account verifieert. Doe vervolgens een storting bij de bookmaker: bij een storting van €20 of meer ontvang je de x50 boost, bij een storting van €100 of meer ontvang je de x100 boost. 

Na het ontvangen van de boost ga je naar de wedstrijd Feyenoord - PSV en zet je in op je favoriete ploeg bij 'Reguliere speeltijd'. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders werkt de boost niet. 

De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar oud en de maximale inleg bedraagt €1. Minder inzetten mag natuurlijk ook. Houdt PSV de foutloze reeks vol in de kolkende Kuip, of neemt Feyenoord revanche na de verliespartij tegen Atlético Madrid? Voorspel de winnaar en pak tot 100x je inleg!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust