Bosz weigert laatste ESPN-vraag te beantwoorden

Bosz weigert laatste ESPN-vraag te beantwoorden en loopt lachend weg

3 december 2023 om 12:11

PSV-trainer Peter Bosz weigert een favoriet aan te wijzen voor de Eredivisie-topper tegen Feyenoord. Bij de laatste vraag van ESPN-verslaggever Jan Joost van Gangelen leverde hij zijn microfoon in, om vervolgens lachend weg te lopen.

Vóór dat opvallende einde van het interview zei Bosz dat het gevoel goed is bij PSV, dat nog foutloos is in de Eredivisie. "Maar het is geen do or die tegen Feyenoord. Het is nog vroeg in het seizoen. Bij Feyenoord zal de druk wel iets groter zijn."

De trainer van PSV verrast met zijn opstelling, door Jerdy Schouten centraal achterin te zetten. Om zand in de ogen te strooien bij Arne Slot? "Nee, dat is niet de reden. Ik denk dat we zo een grotere kans maken om de wedstrijd te winnen. Ja, er is altijd een risico. We missen nu een echte verdediger als André Ramalho. Maar het voetbal heeft de doorslag gegeven."

Bosz heeft ook met overtuiging voor Ismael Saibari gekozen. "Die doet het waanzinnig goed. Niet alleen als invaller, maar ook op de training. Dan moet je zo'n jongen erin zetten", zegt hij over de middenvelder, die PSV als invaller de weg wees bij de Champions League-comeback tegen Sevilla (2-3). "Dat geldt ook voor Ricardo Pepi, maar ik kan er maar elf opstellen."