Saibari over zijn droomweek tegen Sevilla en Feyenoord

Uitblinker Saibari lacht breeduit na 'droomweek': 'Dat hoort bij de club PSV'

3 december 2023 om 15:16

Ismael Saibari kent een ware droomweek namens PSV. De aanvaller van de Eindhovenaren scoorde tegen Sevilla, pakte een basisplek tegen Feyenoord en scoorde. Saibari blijft echter rustig en wil nog niet zeggen dat PSV de titel al op zak heeft.

"Twee grote wedstrijden en twee keer gescoord. Dat is natuurlijk heel mooi", vertelt de nuchtere Saibari tegenover ESPN. "Het was een hele zware wedstrijd. Feyenoord is een goede ploeg die net als wij veel strijd in een wedstrijd legt. Ze willen ook voetballen, dus voor de supporters was het denk ik een mooie pot om te kijken."

Saibari zag bij zijn goal een gaatje in de defensie van Feyenoord en kon zo scoren. "Het is echt afwachten tot het juiste moment. De druk hoog houden bij Feyenoord is dan heel belangrijk en ik denk dat dat vandaag ook erg goed is gegaan. We proberen elkaar scherp te houden en zeggen dat we goed bezig zijn. We moeten alleen wel beseffen dat het nog niet gedaan is. We zijn nog niet op de helft van het seizoen en tien punten kunnen zo ingehaald worden."

De voorgaande wedstrijden begon Saibari als wissel, maar dan maakt hij zich niet druk. "Bij PSV is er veel concurrentie, dat hoort bij de club. Je moet elke training en elke wedstrijd laten zien dat je hoort te spelen. Als de kans gegeven wordt, dan moet je die aanpakken. Als ik niet speel, dan kijk ik naar mezelf en niet naar de trainer waarom hij mij eraf haalt. Ik kan daar heel rustig in blijven."