Kwakman en Pérez schrikken van spelhervattingen Feyenoord

ESPN-analisten schrikken van aspect Feyenoord tegen PSV: 'Dat was slecht verzorgd'

3 december 2023 om 23:25

Kenneth Pérez en Kees Kwakman zijn erg kritisch op de spelhervattingen van Feyenoord tegen PSV. De analisten zagen pas nadat Igor Paixão binnen de lijnen kwam een verbetering in de standaardsituaties van de Rotterdammers.

Presentator Milan van Dongen begon bij Dit Was Het Weekend op ESPN over de hoekschoppen en vrije trappen van Feyenoord. "Dat leken af en toe wel pupillen", aldus Van Dongen. "Dat was slecht", reageert Pérez. Ook Kwakman sluit zich hierbij aan. "Als je niet in de wedstrijd zit kan een spelhervatting uitkomst bieden en dat zag je ook aan PSV bij de tweede goal. Maar het was zo slecht, zo laag."
 
De ESPN-analist zag dat met het inbrengen van Paixão hier verandering in kwam. In de slotfase kreeg Mats Wieffer een grote kans uit een corner van de Braziliaan. "Hij had hele goede corners en vrije trappen. Maar dit was slecht verzorgd bij Feyenoord", concludeert Kwakman.

Feyenoord verloor zondagmiddag in de Kuip met 1-2 van de Eindhovenaren. De Rotterdammers staan nu tien punten achter koploper PSV, dat na veertien duels nog altijd een perfecte score heeft.