Neville en Scholes kraken Manchester United

Man United-iconen zijn er klaar mee: 'Het is troep, word moe van m'n eigen club'

4 december 2023 om 12:27
Laatste update: 4 december 2023 om 12:28

Gary Neville en Paul Scholes zijn klaar met hun eigen club Manchester United. De twee clubiconen zien simpelweg te weinig kwaliteit in de huidige selectie van The Red Devils.

"Het is superteleurstellend. We komen in een soort vicieuze cirkel", vertelt Neville bij Sky Sports. "Eerst begint er woede te ontstaan richting de manager, daarna richting de spelers en vervolgens ligt het aan de eigenaren. Het begint te vervelen. Ik word moe van mijn eigen club. Ik heb geen zin meer om naar de wedstrijden te kijken. En dat is een zielige constatering, want ik hou van die club en van voetbal. Maar ik vrees nu al voor de wedstrijd op Anfield tegen Liverpool over twee weken. Het is gewoon niet goed genoeg."
 
Ook Scholes is absoluut niet te spreken over de gang van zaken in Manchester. "Er zijn te veel luie spelers in de selectie. Het is troep. Manchester United is op dit moment gewoon een slecht team", zegt de Schot bij Premier League Productions. Scholes ergert zich vooral aan Marcus Rashford. De buitenspeler werd na een uur gewisseld tegen Newcastle United en oogde geïrriteerd. "Waarom was hij verbaasd? Hij doet de ploeg meer kwaad dan goed. Vorig jaar speelde hij briljant, maar je ziet hem nu niet eens omschakelen. En hij is ondertussen een speler tegen wie anderen opkijken." United staat momenteel zevende in de Premier League.