Buitenspel: gevatte reactie van Haaland op arbitrale blunder gaat viral op X

Buitenspel: gevat bericht Haaland miljoenen keren bekeken na arbitrale blunder

4 december om 12:14

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Haaland reageert gevat op arbitrale flater
Erling Haaland heeft op X, voorheen Twitter, gevat gereageerd op de enorme fout van scheidsrechter Simon Hooper. In de blessuretijd van de topper tussen Manchester City en Tottenham Hotspur, kreeg de Noorse spits een tik van verdediger Emerson Royal. Haaland stond echter snel op en gaf een geweldige steekpass op Jack Grealish, die doorgebroken was. Hooper gaf eerst voordeel, maar floot na de knappe steekpass plotseling voor een overtreding.

Tekst gaat verder onder de video

Dat zorgde voor woede bij Haaland en zijn ploeggenoten. Op X komt de aanvalsleider nog eens terug op het veelbesproken moment. 'Wtf', reageert Haaland op een tweet, met de beelden van de arbitrale blunder. Zoals bekend staat die afkorting voor what the fuck. Het bericht van Haaland is inmiddels ruim 45 miljoen keer bekeken.