'Ziekenboeg Feyenoord stroomt vol: naast Hartman ook Minteh en Ueda twijfelgeval'

'Volgende tegenvaller voor Feyenoord: duo komt niet ongeschonden uit duel met PSV'

4 december om 12:58

Yankuba Minteh en Ayase Ueda zijn niet ongeschonden uit de topper tegen PSV gekomen, meldt RTV Rijnmond. Volgens het lokale medium is het nog maar de vraag of de twee invallers donderdag in actie kunnen komen, als Feyenoord het opneemt tegen FC Volendam.

Tegen PSV kwam Minteh in de 54ste minuut binnen de lijnen, terwijl Ueda zijn opwachting in de 71ste minuut maakte. De twee aanvallers konden een 1-2 nederlaag niet voorkomen en hebben klachten overgehouden aan de topper. Minteh keerde recent nog terug van een blessure, terwijl Ueda met rugklachten kampt.

Feyenoord zal de twee aanvallers nu laten onderwerpen aan verschillende tests en onderzoeken. Daaruit moet blijken of ze van de partij kunnen zijn als Volendam donderdag op bezoek komt in De Kuip. RTV Rijnmond verwacht dat er woensdag duidelijkheid komt over de inzetbaarheid van Minteh en Ueda.

Er staat ook nog een vraagteken achter de naam van Quilindschy Hartman. De linksback kwam hard in botsing met Jordan Teze en kan zich niet alles meer van de wedstrijd tegen PSV herinneren. Het is echter nog niet duidelijk hoeveel last Hartman nu van die botsing heeft.