Wedden op de kansen van het Nederlands elftal tijdens het EK in Duitsland

Zo worden de kansen van Oranje tijdens de groepsfase van het EK ingeschat

5 december om 12:00

ADVERTORIAL - Afgelopen zaterdag vond de loting voor de groepsfase van het EK 2024 in Duitsland plaats. Het Nederlands elftal is gekoppeld aan Frankrijk, Oostenrijk en nog een onbekend land uit het play-offs-pad A. Zo kijkt bookmaker Unibet naar de kansen van Oranje!

Frankrijk

Met Frankrijk treft het Nederlands elftal een bekend land. De wegen van Les Bleus en Oranje kruisten elkaar al in de EK-kwalificatiereeks. Tot twee keer toe won Frankrijk (4-0 en 1-2) en daarmee werd Nederland op zes punten afstand gehouden. Frankrijk is misschien wel het land met de grootste kans op de toernooizege. Unibet schat de kansen voor Frankrijk als nummer één van de groep (1.58) en de top 2 (1.20) het hoogste in van alle groepsgenoten.

Nederland

Van het Nederlands elftal weten we allemaal hoe de kwalificatie is verlopen. Het ging allemaal misschien niet van harte, maar er werden alleen punten verloren tegen Frankrijk. Toch liepen de blessures die Oranje heeft gehad als een rode draad door de kwalificatiereeks. Een fit Nederlands elftal zou wel eens hoge ogen kunnen gooien op het EK. Unibet heeft een odd van 3.75 wanneer Oranje groepswinnaar wordt en 1.80 voor wanneer ze in de top twee eindigen.

Oostenrijk

Naast Frankrijk mag het Nederlands elftal het ook op gaan nemen tegen Oostenrijk. Ook dat is een bekende tegenstander voor Oranje, gezien het laatste EK. Nederland speelde toen in de groepsfase tegen Oostenrijk en won die wedstrijd met 2-0. Ook voor dit EK plaatste Oostenrijk zich redelijk eenvoudig. Het land pakte slechts één punt minder dan groepswinnaar België. Unibet schat de kansen van Oostenrijk als groepswinnaar op 9.00 en een klassering in de top 2 op 2.15.

Play-off-winnaar groep A

De derde tegenstander van het Nederlands elftal is nog onbekend. Dat gaan de wedstrijden Polen - Estland en Wales - Finland uitmaken. De winnaar van de winnaars van die duel mag zich bij Frankrijk, Nederland en Oostenrijk voegen. Unibet heeft een odd van 11.00 voor wanneer het nog onbekende lang eerste wordt in de poule en 3.00 voor wanneer ze in de top twee eindigen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust