Bayern München twijfelt of Geertruida goed genoeg is

'Interne twijfels over kwaliteiten Geertruida bij potentiële nieuwe club'

4 december om 20:28

Bayern München wil zich in januari versterken met een verdediger. Florian Plettenberg, transferspecialist en werkzaam voor de Duitse tak van Sky, heeft nieuws voor Feyenoorder Lutsharel Geertruida.

Het is geen geheim dat Geertruida afgelopen zomer hoog op de wensenlijst van Bayern stond. Intussen zou de clubleiding van Der Rekordmeister twijfelen of de Oranje-international goed genoeg is, vertelt Plettenberg in het programma Transfer Update Die Show. Intern heerst de twijfel of Geertruida over de 'Bayern-kwaliteit' beschikt.

Volgens Plettenberg ligt het prijskaartje van Geertruida rond de dertig miljoen euro. De rechtsback annex centrale verdediger was afgelopen zomer dicht bij een transfer naar RB Leipzig, maar deze ketste af. Later pakte Bayern niet door, waardoor Geertruida bij Feyenoord bleef. 

Kadioglu
Naast Geertruida wordt ook Ferdi Kadioglu aan Bayern gelinkt. De voormalig NEC'er maakt als vleugelverdediger indruk bij Fenerbahce. Volgens Plettenberg is de komst van Kadioglu naar Bayern 'heel goed mogelijk' in januari. De achttienvoudig international van Jong Oranje, die zijn A-interlands voor Turkije speelt, is voor twintig miljoen euro beschikbaar, klinkt het.

Bekijk de nieuwste #DoneDeal, met Melvin Platje over de chaos in Volendam, transfertargets van PSV, géén Hakim Ziyech bij Ajax en leven als een god in Indonesië hieronder, of luister de podcast via Spotify!