Wedden op een overwinning van Feyenoord tegen FC Volendam

Feyenoord wil stoom afblazen tegen in crisis verkerend FC Volendam: 50x je inzet!

7 december 2023 om 16:00
Laatste update: 7 december 2023 om 15:06

ADVERTORIAL - Donderdagavond neemt Feyenoord het in De Kuip op tegen FC Volendam. De Rotterdammers zullen maar wat graag stoom af willen blazen na de met 1-2 verloren topper tegen PSV van afgelopen weekend. Unibet heeft een mooie welkomstactie in petto voor nieuwe spelers: je kan €50 winnen wanneer Feyenoord van het in crisis verkerende Volendam wint!

Herkpakkingsdrang bij Feyenoord, Volendam in crisis

Feyenoord beleefde een uitermate teleurstellende week. De Rotterdammers werden door Atlético Madrid uitgeschakeld in de Champions League en zagen enkele dagen voorlopig de titelkansen verdampen door de verloren topper van PSV. Het gat met de Eindhovenaren is daardoor opgelopen tot tien punten.

Ook in Volendam smaken de druiven erg zuur. Ontslag na ontslag volgde en daarom zit de club nu zonder bestuur, een technisch team en officiële hoofdtrainer. Michael Dingsdag is doorgeschoven vanuit Jong en maakt het kalenderjaar als interim-trainer af. Tel daar de met 0-5 verloren wedstrijd tegen PEC Zwolle bij op en je hebt alles behalve een goede voorbereiding om een uitwedstrijd tegen de nog altijd regerend landskampioen te spelen.

Hoe werkt de actie van Unibet?

Ga naar de website van Unibet via één van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan. Zorg ervoor dat je het account verifieert en doe vervolgens een storting. Na de storting ontvang je de x50 boost van Unibet. Ga naar de wedstrijd Feyenoord - FC volendam en zet in op 'Wedstrijdwinnaar: Feyenoord’. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders verschijnt de boost niet.

Vink de boost aan die in de betslip verschijnt. De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar. De maximale inleg bedraagt €1, maar minder inzetten mag natuurlijk ook! Wint Feyenoord de wedstrijd? Dan pak je maximaal €50! Wordt er verloren of gelijkgespeeld? Dan verlies je maximaal €1.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust