Fraser onder de indruk van Ajax-fans: 'Ik hoorde het, vind ik wel mooi'

Verbazing bij RKC na nieuws over Ajax-duel: 'Dat vind ik best apart'

5 december om 17:15

Henk Fraser is verbaasd over de extra speeltijd die gecommuniceerd is voor het restant van RKC Waalwijk - Ajax. Het is al duidelijk dat er drie minuten bij gaan komen na de officiële speeltijd en Fraser vindt dat aan de lage kant. Ook heeft de trainer van RKC bewondering voor de fans van Ajax, die voor een paar minuten afreizen naar Waalwijk.

Woensdag wordt het treffen tussen RKC en Ajax uitgespeeld. De wedstrijd werd gestaakt door een naar moment rondom Etienne Vaessen. "Het zijn zes minuten officiële speeltijd plus drie extra minuten", zegt Fraser tegen Voetbal International over de resterende speeltijd. "Dat hebben ze al gecommuniceerd. Dat vind ik best apart trouwens. Slechts drie minuten extra, dat is de tijd die er voor de wissels staat. Daar had nog wel iets bij gekund. Misschien dat er in de officiële resterende minuten nog aanleiding is om er iets bij te doen."

Bij het restant van RKC - Ajax zijn fans van beide ploegen gewoon welkom. Daardoor zullen er twee bussen met Ajax-fans afreizen naar het Mandemakers Stadion. "Dat hoorde ik ja, dat vind ik ook wel weer mooi eigenlijk", zegt Fraser. "Je club steunen, ook voor een paar minuten op een ongetwijfeld koude woensdagavond in december. Die overwinning proberen binnen te halen. Ik hoop dat onze supporters ook in groten getale komen. Met hun hulp kunnen we het slotoffensief nog beter vormgeven. Wie weet wat er mogelijk is? We leven ernaartoe alsof het een gewone wedstrijd is. Alleen zijn we wat eerder thuis."