Antony bijt van zich af

Antony bijt flink van zich af: 'Ik heb nooit een berichtje van ze gehad'

6 december om 12:55
Laatste update: 6 december om 13:04

Antony heeft in gesprek met supporterskanaal The United Stand flink van zich afgebeten. De vleugelspeler van Manchester United hekelt de kritiek die diverse oud-spelers van de club op hem uiten. 

De Braziliaan kwam vorig jaar voor bijna honderd miljoen euro over van Ajax, maar kent vooralsnog een moeizaam tweede seizoen bij The Red Devils. Dit seizoen is hij nog niet betrokken geweest bij een doelpunt en een strafrechtelijk onderzoek in Brazilië naar vermeende mishandeling van zijn ex-vriendin hield hem een tijdje aan de kant. 

Wedden

Meer odds
  • logo

    Manchester United

  • logo

    Fulham

Bij The United Stand haalt hij uit naar oud-spelers als Gary Neville, Paul Scholes en Rio Ferdinand, die hem bekritiseerden om zijn spel. "Zij beïnvloeden duizenden fans met hun onredelijke kritiek, zelfs als ik niet speel. Ik heb ze nog nooit opbouwende kritiek zien geven waar ik beter van word."

De oud-Ajacied had meer verwacht van de clubiconen. "Ik heb nooit een berichtje van hen gehad hoe ik me voel, zeker nu ik door een turbulente periode ga", vertelt Antony, die ook moeite heeft met de kritiek die hij op sociale media ontvangt. "Ik zou wel willen weten hoe deze mensen dat in mijn plaats zouden ervaren."

Naar eigen zeggen is Antony hard aan het werk om weer in vorm te komen. "Dit seizoen gaat het niet zo goed als we zouden willen. We zijn niet stabiel. Maar we zijn veel spelers kwijt door blessures. Fundamentele schaakstukken van Erik ten Hag. Als zij terugkeren, zullen de resultaten ook verbeteren."

Beluister de nieuwste #DoneDeal, met Melvin Platje over de chaos in Volendam, transfertargets van PSV, de comeback van Ihattaren en leven als een god in Indonesië hieronder, of kijk de video op Youtube!