Vaessen durft te dromen tegen Ajax: 'Mee naar voren, helm af en raak koppen'

Dromen van heldenrol in duel met Ajax: 'Mee naar voren, helm af en raak koppen'

6 december 2023 om 18:13
Laatste update: 6 december 2023 om 18:15

Etienne Vaessen droomt stiekem van een heldenrol, in het restant van het treffen tussen RKC Waalwijk en Ajax. De wedstrijd werd twee maanden geleden gestaakt na een vervelend moment rondom de goalie, die inmiddels weer helemaal terug is.

Het verhaal is bekend: toen RKC en Ajax in oktober tegen elkaar speelden, kwam Vaessen in botsing met Brian Brobbey. De goalie raakte buiten bewustzijn, waardoor de schrik er goed in zat. De wedstrijd werd gestaakt, maar inmiddels is Vaessen weer de oude. Daardoor zal hij zeer waarschijnlijk gewoon onder de lat staan, als de wedstrijd woensdag wordt uitgespeeld. "Dat is wel apart ja", zegt de doelman tegen Voetbal International.

Vaessen droomt nu zelfs stiekem van een heldenrol tegen Ajax, dat de wedstrijd met een 2-3 voorsprong gaat hervatten. "Mee naar voren in de slotfase, die helm afgooien en de bal in koppen", zegt hij lachend.

Beluister de nieuwste #DoneDeal, met Melvin Platje over de chaos in Volendam, transfertargets van PSV, de comeback van Ihattaren en leven als een god in Indonesië hieronder, of kijk de video op Youtube!