Wedden op de Keuken Kampioen Divisie bij JACKS.NL

NAC-spits gedijt bij kou en bijzondere Dordrecht-uitreeks: check het KKD-rijtje!

8 december om 16:00

ADVERTORIAL - Het is weer vrijdag en dat er een nieuwe speelronde in de Keuken Kampioen Divisie begint. Onder meer wedstrijden van NAC Breda, FC Dordrecht en de topper tussen ADO Den Haag en Willem II staan op het programma. Speel mee met het KKD-rijtje op JACKS.NL!

NAC Breda - Top Oss: NAC wint en Sigurd Haugen scoort (2.50)

In Breda staat het treffen tussen NAC en Top Oss op het programma. De club uit Breda staat na zeventien speelronden op de zevende plaats in de KKD en ontvangt hekkensluiter Top Oss. Na een turbulente periode lijkt NAC het nu weer op de rit te hebben. De laatste vier wedstrijden gingen niet verloren en één speler klimt steeds meer op.

Bij NAC is er de laatste seizoenen een bijzonder fenomeen gaande. De spitsen die worden aangetrokken moeten even wennen, maar komen in de wintermaanden los. Dat was het geval bij de langzaam van een blessure terugkerende Elías Omarsson en nu ook bij Sigurd Haugen. De Noor kwam in de laatste twee wedstrijden drie keer tot scoren. Gedijt de Scandinaviër net als Omarsson ook vrijdag weer bij de kou? Bij JACKS.NL staat een odd van 2.50 voor wanneer NAC wint en Haugen scoort. 

ADO Den Haag - Willem II: beide teams scoren en Willem II wint of speelt gelijk (2.43)

In Den Haag staat de KKD-topper tussen ADO Den Haag en Willem II op het programma. Dat is een treffen tussen de nummer vier en de koploper van de competitie. In de wedstrijden van ADO en Willem II vallen dit seizoen over het algemeen veel doelpunten. Daarnaast zijn de Tilburgers aan een mooie reeks bezig waardoor promotie naar de Eredivisie steeds meer begint te leven. JACKS.NL heeft een odd van 2.43 voor wanneer beide teams scoren en Willem II niet verliest.

VVV-Venlo - FC Dordrecht: Dordrecht wint of speelt gelijk (1.70)

De Koel is vrijdag het toneel voor het duel tussen VVV-Venlo en FC Dordrecht. VVV staat na zeventien speelronden op de dertiende plaats in de KKD en Dordrecht doet het met een achtste plaats verrassend goed. Vooral in uitwedstrijden zijn de Schapenkoppen maar moeilijk te verslaan blijkt.

Slechts één uitwedstrijd werd door Dordrecht verloren dit seizoen. Dat was de allereerste uittrip van het jaar bij Willem II. FC Emmen (2-4), Top Oss (0-1), FC Eindhoven (1-1), Helmond Sport (1-1), FC Groningen (2-2) en De Graafschap (1-1) werden gewonnen of gelijkgespeeld. Voor een nieuwe zege of gelijkspel van Dordrecht staat 1.70 bij de bookmaker

De combo

Wint NAC Breda en scoort Sigurd Haugen, verliest Willem II niet in een wedstrijd waarin ook ADO Den Haag scoort en verliest Dordrecht ook niet in een uitwedstrijd voor de achtste keer op rij? Dan pak je je inzet keer 10.33 bij JACKS.NL!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust