Steun voor Ten Hag uit United-kleedkamer: 'We staan allemaal achter hem'

Steun voor Ten Hag uit United-kleedkamer: 'Een van de beste trainers ter wereld'

7 december 2023 om 11:45
Laatste update: 7 december 2023 om 11:51

Sofyan Amrabat heeft na de overwinning van Manchester United op Chelsea (2-1) mooie woorden over voor Erik ten Hag. De controleur stelt dat de kleedkamer nog pal achter de Nederlandse manager staat.

Amrabat speelde woensdagavond een van zijn beste wedstrijden sinds zijn komst naar United. "Ik had het moeilijk in het begin, dat is denk ik normaal. Ik wil geen smoesjes bedenken, maar ik heb de voorbereiding gemist. Het lijkt me dat elke speler het daar moeilijk mee zou hebben", zegt hij tegen de clubkanalen. "Ik begon met een blessure. Normaal heb je tijd nodig om je aan te passen, maar er was geen tijd. De ploeg had me nodig, dus ik moest me meteen melden. Ik ben een vechter, als de manager me nodig heeft, zal ik nooit weigeren."

"De Premier League is de sterkste competitie ter wereld, en ik voel me elke dag sterker en beter worden. Maar er kan nog een hoop beter", aldus Amrabat, die Ten Hag openlijk steunt. Door diverse media werd de druk op Ten Hag eerder deze week opgevoerd. Zo circuleerde dat de manager 'vijftig procent van de kleedkamer kwijt was'. "Hij is één van de beste coaches ter wereld, hij is fantastisch en we staan allemaal achter hem."

Beluister de nieuwste #DoneDeal, met Melvin Platje over de chaos in Volendam, transfertargets van PSV, de comeback van Ihattaren en leven als een god in Indonesië hieronder, of kijk de video op Youtube!