Van Wonderen treft koploper PSV

Van Wonderen treft koploper PSV: 'Het zou kunnen dat de spanning er wat vanaf is'

7 december om 15:54

Kees van Wonderen neemt het donderdagavond met Heerenveen op tegen koploper PSV. De Friezen zitten in een goede flow en hopen op een resultaat. 

Of het een goed moment is om PSV nu te treffen (na de topwedstrijden tegen Sevilla en Feyenoord, red.) kan Van Wonderen nog niet zeggen. Dat kan volgens hem 'achteraf pas'. "Het zou inderdaad kunnen dat de spanning er nu wat afgaat, omdat ze naar die wedstrijden hebben toegewerkt. Maar hun trainer kennende, gaat hij er juist nu bovenop zitten", laat de trainer van Heerenveen weten op de clubsite

Eerder in het seizoen speelde hij met zijn ploeg tegen een andere Nederlandse topploeg: Feyenoord. Dat duel ging met 6-1 kansloos verloren. "Toen zaten we in een andere fase met ons elftal", analyseert van Wonderen. "Er is een heel duidelijk verschil, daar moet je niet moeilijk over doen. Wij moeten een goede dag hebben, en zij een mindere, wil je in de buurt komen. Maar ik laat me graag verrassen", vertelt hij in aanloop naar het duel met PSV. We gaan er wel met zelfvertrouwen naartoe."

PSV - Heerenveen begint donderdag om 18.45 uur.