Toekomst Babadi mogelijk bij Feyenoord

PSV'er met aflopend contract al langer op Feyenoord-radar: 'Er is geïnformeerd'

7 december om 17:45
Laatste update: 7 december om 18:12

Feyenoord heeft afgelopen zomer belangstelling getoond in Isaac Babadi, aldus PSV-watcher Rik Elfrink in de AD Voetbal Podcast. Het is niet duidelijk of de Rotterdammers nog steeds in de markt zijn voor het achttienjarige PSV-talent, dat nog altijd niet zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis heeft gezet. 

Babadi kende een flitsende start van het seizoen. De aanvallende middenvelder maakte de eerste weken van 2023/24 grote indruk, zo ook in De Kuip, waar de Eindhovenaren er in augustus met de Johan Cruijff Schaal vandoor gingen. Mede vanwege blessureleed verdween hij vervolgens iets meer op de achtergrond.

Babadi heeft een aflopend contract. PSV probeert al geruime tijd een akkoord te bereiken over een nieuwe verbintenis, maar die komt er maar niet. "Feyenoord had in de zomer al belangstelling, er is bij hem geïnformeerd", aldus Elfrink. 

"Ik heb het afgelopen week in de week gelegd bij de zaakwaarnemer van Babadi, maar die zei dat Feyenoord op dit moment niet concreet is voor hem. Dat zou natuurlijk altijd nog kunnen veranderen", vervolgt de PSV-watcher. 

Eerder maakte AD-journalist Mikos Gouka nog bekend dat Feyenoor de situatie van Babadi wel degelijk in de gaten houdt. "In de wandelgangen hoor je dat Isaac Babadi, die nog niet heeft bijgetekend bij PSV, in de belangstelling staat bij Feyenoord", zei hij, eveneens in de AD Voetbal Podcast.