Lautaro Martinez gaat bijtekenen bij Inter

Inter-ster Martínez stelt geïnteresseerde clubs teleur: 'Als het aan mij ligt...'

7 december om 20:38

Goed nieuws voor Internazionale: Lautaro Martínez wil zijn contract snel verlengen. Volgens de Argentijnse spits moeten alleen nog de puntjes op de i worden gezet. "De handtekening? Die wordt snel gezet, als het aan mij ligt", zegt Martinez tegenover Mediaset.

Het huidige contract van Martínez loopt tot medio 2026. Daar moeten twee jaar bij op komen. Inter wil de Argentijnse topspits dolgraag belonen, nu hij bezig is aan het seizoen van zijn leven. Mocht alles in orde worden gemaakt, dan wordt Martínez naar verluidt de best betaalde speler van de selectie.

Martinez wil zelf dolgraag verlengen bij de club waar hij vier jaar geleden doorbrak. "Ik voel me hier goed en met mijn gezin gaat het ook goed", zegt de wereldkampioen. "De mensen houden van mij en ik van hen." Het zal dan ook niet lang duren voordat zijn contract daadwerkelijk wordt verlengd. "Het zal niet lang meer duren. Als het aan mij ligt, teken ik morgen bij."

Martínez beleeft een indrukwekkenjd seizoen in de Serie A en scoorde al dertien keer in veertien wedstrijden. Inter is bovendien koploper in Italië én al geplaatst voor de knock-outfase van de Champions League.