Wedden op een doelpunt van Vangelis Pavlidis bij AZ tegen Almere City

Griekse goalgetter Pavlidis wil ook toeslaan tegen Almere: verhoogde odd voor goal

9 december 2023 om 18:45

ADVERTORIAL - Na het Eredivisie-geweld van PSV, Feyenoord en FC Twente is het zaterdagavond de beurt aan AZ. De Alkmaarders treffen promovendus Almere City in eigen huis. Unibet heeft met Vangelis Pavlidis een mooie uitblinker in huis.

Griekse goalgetter

Het seizoen van AZ is er één die toch wel symbolisch staat voor de laatste jaren. Telkens wanneer er écht geprofiteerd kan worden van puntverlies in de top laten de Alkmaarders het na om ervan te profiteren. Desondanks zijn plek twee en drie nu altijd nog in zicht en is er kans op Europese overwintering. Daar heeft één man een heel groot aandeel in gehad.

Vangelis Pavlidis beleeft een seizoen waar je u tegen zegt. De Griekse goalgetter heeft inmiddels al zestien keer het net gevonden en heeft de pech dat er met Santiago Gimenez in Rotterdam een spits loopt die het nog wat beter doet, maar dat neemt niet weg dat het reuze knap is wat hij presteert. Almere City moet het volgende slachtoffer worden van een nieuwe goal van Pavlidis.

De odd

Het is ook Unibet opgevallen dat Pavlidis het net makkelijk vindt. De bookmaker heeft een verhoogde odd in het leven geroepen. Normaal gesproken staat de odd voor wanneer Pavlidis de eerste goal in de wedstrijd maakt op 3.30, maar deze is nu verhoogd naar 4.20. De odd is te spelen voor zowel nieuwe als bestaande spelers.

Klik hier om de uitblinker voor het eerste doelpunt van de wedstrijd voor Pavlidis te spelen bij Unibet

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust