Ajax op tribune gespot bij São Paulo

Braziliaans gerucht: Ajax raakt op tribune bij São Paulo overtuigd van aanvaller

8 december 2023 om 16:28
Laatste update: 8 december 2023 om 17:23

Scouts van Ajax zouden deze week gespot zijn op de tribune bij São Paulo in Brazilië. Dat meldt het Braziliaanse BOLA Vip. De Amsterdammers zouden voor een bepaald talent gaan kijken, maar raakten juist van een ploeggenoot overtuigd.

Ajax zou komen kijken voor de Braziliaan Rodriguinho, maar op datzelfde moment zagen ze zijn ploeggenoot Juan spelen. Die vonden de Amsterdammers eigenlijk nog beter, waardoor de scouting de focus naar hem heeft verlegd. Volgens de Braziliaanse media zou er zelfs al contact gelegd zijn en een meeting zijn gepland tussen São Paulo en Ajax. Het is nog niet duidelijk hoe veel Ajax uit wil geven aan de Braziliaan.

Juan is een 21-jarige aanvaller die voornamelijk als spits uit de voeten komt. Op Transfermarkt.nl wordt de waarde van het talent geschat op ongeveer één miljoen euro. Juan heeft nog een contract tot de zomer van 2024 bij de Braziliaanse club. In 42 officiële wedstrijden dit seizoen kwam de spits tot een totaal van drie goals en hetzelfde aantal assists.