Gimenez krijgt tip om te vertrekken bij Feyenoord

'Als ik Gimenez was zou ik zo snel mogelijk een transfer maken naar grote club'

8 december om 18:47

Santiago Gimenez heeft wederom advies vanuit Mexico gekregen. Ditmaal was het de iconische spits Hugo Sanchez. De oud-speler van Real Madrid had één belangrijke tip voor de Feyenoorder: zo snel mogelijk vertrekken uit Rotterdam.

"Hij heeft de capaciteit om te slagen", vertelt Sanchez tegenover ESPN. "Als ik hem was zou ik zo snel mogelijk een transfer maken. Naar een nog hogere club. Als er een aanbod komt van een grote club deze winter, dan moet hij gelijk weg. Er zijn geruchten over Real Madrid en je moet zien wat daarvan waar is. Maar als er een aanbod zou komen, dan zou ik het heel mooi vinden als hij naar een grote club in Spanje gaat."

Gimenez vertelde dat hij wel veel waarde hecht aan de adviezen en tips van zijn voorganger bij de Mexicaanse ploeg. "Hij gaf heel veel adviezen. We moeten eens samen gaan eten zodat ik alles echt in me op kan nemen. Dat lijkt me geweldig. Dat was het eerste dat ik tegen hem zei, dat ik graag eens samen zou willen zitten en gewoon rustig luisteren naar zijn woorden en tips."

Eerder kreeg Gimenez ook al de tip om te vertrekken uit Rotterdam. Toen was het zijn Mexicaanse bondscoach die ook aangaf dat een vertrek van de spits beter is voor zijn ontwikkeling.