Ralf Seuntjens staat voor terugkeer in Nederland

Seuntjens neemt emotioneel afscheid in Japan: 'terugkeer in Nederland lonkt'

9 december om 10:26

Ralf Seuntjens heeft met een emotioneel bericht afscheid genomen van Imabari FC. De 34-jarige spits toont zich dankbaar voor zijn periode in Japan. Volgens Voetbal International lonkt een terugkeer op de Nederlandse velden.

Het contract van Seuntjens loopt deze winter af. 'Het einde van mijn avontuur. Bedankt voor de steun die ik de afgelopen twee seizoenen ervaren heb. Jullie hebben mij in de moeilijkste tijd gesteund', schrijft hij op Instagram. Seuntjens werd kort na zijn overstap naar Imabari gediagnostiseerd met lymfeklierkanker. Hij kreeg van de Japanse club de kans om zich terug te knokken en na ruim een jaar afwezigheid zijn rentree te maken.

Seuntjens wil nu met het oog op zijn gezin terugkeren naar Nederland.. 'Bedankt dat jullie er allemaal waren en mijn tijd compleet maakten. Ik wens jullie het allerbeste en hoop dat al jullie dromen uitkomen. We ontmoeten elkaar in de toekomst', besluit hij zijn dankwoord.

Volgens VI ontving De Seun of God al een concreet aanbod uit de Keuken Kampioen Divisie. Ook andere clubs informeerden al naar zijn situatie. In België is er eveneens sluimerende interesse.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ralf Seuntjens (@ralfseuntjens9)