Buitenspel: Drenthe kan video van ESPN niet waarderen en reageert onder Insta-post

Buitenspel: Drenthe kan video van ESPN niet waarderen en reageert onder Insta-post

19-12-2023 09:50
28

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Drenthe reageert boos op ESPN
Feyenoord werd maandag in de loting van de Europa League gekoppeld aan wederom AS Roma. Daar waren veel Rotterdamse fans niet blij mee, maar Royston Drenthe maakte zich iets meer druk om wat hij zag op de Instagram van ESPN. Dat kanaal plaatste een video, waarin de rivaliteit tussen Roma en Feyenoord door de jaren heen werd getoond, maar Drenthe viel iets op aan de video.

Drenthe vond namelijk dat er wel heel erg veel juichende Roma-spelers te zien waren in de video. 'Wel beetje AS Roma-fanachtig deze video. Gaat nergens over maar goed', luidt de reactie van de voormalig Feyenoorder onder de post van ESPN. Feyenoord neemt het dit jaar voor de derde keer op rij in Europa op tegen het AS Roma van José Mourinho.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ESPN NL (@espnnl)