Verbijstering bij Feyenoord over loting tegen Roma: 'Klonk beetje als een grap'

Verbijstering bij Feyenoord over loting tegen Roma: 'Klonk beetje als een grap'

19-12-2023 07:48
59

Gernot Trauner en Justin Bijlow konden het bijna niet geloven toen maandag AS Roma aan Feyenoord werd gekoppeld bij de loting van de Europa League. Het wordt voor het tweetal het derde jaar op rij dat ze het tegen de Romeinen moeten opnemen en de twee zijn in ieder geval weer tot het bot gemotiveerd.

"Het klonk een beetje als een grap", vertelt Trauner over zijn gevoel na de loting tegenover Rijnmond. "We zijn naar Rome geweest, niet alleen voor AS Roma, maar ook voor Lazio. Dit wordt de vierde keer. We hadden waarschijnlijk liever een keer ergens anders gespeeld, want het lijkt alsof we alleen naar Rome gaan. Maar het is een goede uitdaging voor ons en deze keer verslaan we ze."

Bijlow zag het al een beetje aankomen dat Roma uit de koker ging komen en dus kon hij zich al meer berusten in het lot van Feyenoord. "Je eerste reactie is natuurlijk: 'wéér!'. Maar het gaan wel weer twee intense wedstrijden zijn. Ik moet heel eerlijk zegge: ik zei Marseille of Rome, we gaan weer naar Rome. Dit voor ons wel de ultieme revanche. Nu moeten we ze gaan pakken."