UEFA geeft na lotingen nog meer duidelijkheid aan PSV, Feyenoord en Ajax

UEFA geeft na lotingen nog meer duidelijkheid aan PSV, Feyenoord en Ajax

19-12-2023 10:54
38

Na de lotingen voor de Champions, Europa en Conference League, hebben PSV, Feyenoord en Ajax nu ook duidelijkheid gekregen over de data en tijden waarop ze gaan spelen. De Eindhovenaren spelen op 20 februari thuis tegen Borussia Dortmund, terwijl Feyenoord een vroege thuiswedstrijd wacht tegen AS Roma.

Maandag werden PSV, Feyenoord en Ajax in Nyon gekoppeld aan respectievelijk Borussia Dortmund, AS Roma en Bodø/Glimt. Alle Nederlandse teams spelen in de eerste ontmoeting thuis, maar voor PSV was het nog de vraag wanneer ze precies in actie zouden komen tegen de Duitse topclub. Dat is nu bekend: op dinsdag 20 februari om 21.00 uur speelt de formatie van Peter Bosz thuis tegen Dortmund. De uitwedstrijd staat ingepland op woensdag 13 maart om 21.00 uur.

Wedden

Meer odds

Voor Feyenoord en Ajax was het al duidelijk dat ze hun Europese duels op 15 en 22 februari zouden gaan spelen. De UEFA heeft nu ook de tijden van de duels bekendgemaakt. Op 15 februari speelt Feyenoord al om 18.45 uur thuis tegen Roma, terwijl Ajax op diezelfde avond om 21.00 uur tegen Bodø/Glimt gaat voetballen. Een week later trapt Ajax in Noorwegen juist om 18.45 uur af, terwijl de wedstrijd van Feyenoord in Rome om 21.00 uur begint.