Ethan Mbappé (16) maakte PSG-debuut: 'Een leuk cadeau voor Kylian Mbappé'

Broertje Mbappé (16) maakte PSG-debuut: 'Een leuk cadeau voor Kylian'

21 december 2023 om 14:25

Ethan Mbappé maakte woensdagavond zijn officiële debuut in het shirt van Paris Saint-Germain. Het zestienjarige talent kwam in de blessuretijd binnen de lijnen, nadat zijn broer Kylian Mbappé met twee doelpunten de wedstrijd al had bepaald (3-1).

Trainer Luis Enrique is trots op Ethan Mbappé. "Hij verdiende zijn debuut", zegt hij op de clubsite. "Dat heeft hij afgedwongen op de trainingen. Misschien is zijn achternaam zwaar om te dragen, maar hij is een speler met veel kwaliteiten. Ik weet zeker dat hij veel wedstrijden voor de club gaat spelen."

Het jonge talent zelf vindt het 'mooi om in het Parc des Princes voor eigen supporters te debuteren'. "Ik ben heel blij en ik hoop dat er nog meer wedstrijden volgen. Ik vind het ook een leuk cadeau voor mijn broer, ik ben heel blij voor hem en voor mezelf. Hij maakte twee mooie doelpunten, dus ik denk dat hij blij zal zijn."

Zijn grote broer Kylian had naar eigen zeggen niet gedacht dat hij zo'n 'bijzondere dag' zou meemaken. "Deze wedstrijd zal me voor altijd bijblijven. Het debuut van Ethan is voor mij het allerbelangrijkste, al is het altijd speciaal om te scoren en te winnen. Het is een geweldige dag."